Az Óbudai Egyetem kilencedik alkalommal rendezte meg a Kárpát-medencei felsőoktatás magyar képviselői részvételével az EU-PED 2019 Pedagógusnapi Ünnepséget. A rendezvény keretein belül sor került a habilitált doktori címek és egyetemi kitüntetések átadására.

Habilitált doktori címet szerzett Dr. Szénási Sándor intézetigazgató-helyettes Informatika tudományágban, értekezésének címe: Inverz hőátadási probléma megoldása grafikus gyorsítók segítségével.

Az Óbudai Egyetem Díszérme kitüntetésben részesült Prof. Dr. Galántai Aurél egyetemi tanár, az Alkalmazott Informatikai és Alkalmazott Matematikai Doktori Iskola vezetője az Egyetemen végzett oktatói és tudományos tevékenysége, valamint a menedzsment munkájában tartósan kimagaslóan és eredményesen végzett tevékenysége elismeréséül.

Rektori dícséretben részesült Dr. Vámossy Zoltán intézetigazgató egyetemi docens, a XXXIV. Országos Tudományos Diákköri Konferencia Informatikai Tudományi Szekció ügyvezető elnökeként végzett kiemelkedő tevékenysége elismeréseként.

Gratulálunk a díjazottaknak! Az EU-PED 2019 részletes beszámolója elérhető az Egyetemi weboldalán.