Október 31-én a Magyar Tudományos Akadémia Dísztermében, Kitüntetésátadó ünnepi ülés keretében lezárult a XXXIV. OTDK. A rendezvényen részt vett Lovász László, az MTA elnöke, Csányi Sándor, az OTP Bank Nyrt. elnök-vezérigazgatója, valamint Szendrő Péter, az OTDT elnöke.

Az Informatika Tudományi Szekció szervezéséért és sikeres lebonyolításáért elismerésben részesült Dr. Vámossy Zoltán, a szekció ügyvezető elnöke.

A tudományos diákköri tevékenységet segítő munkájáért Mestertanár Aranyérem kitüntetést kapott Dr. habil. Molnár András, az Óbudai Egyetem általános rektorhelyettese, és Dr. Vámossy Zoltán, a Szoftvertervezés és -fejlesztés Intézet igazgatója. A díjakat Bódis József, az Innovációs és Technológiai Minisztérium tudás- és innováció menedzsmentért felelős államtitkára, Szendrő Péter, az OTDT elnöke, valamint Pénzes Béla, a TDK-ért Közhasznú Alapítvány kuratóriumának elnöke adták át.

Dr. Vámossy Zoltán korábban az Óbudai Egyetem jogelőd intézménye, a Budapesti Műszaki Főiskola főiskolai docenseként részesült az elismerésben 2005-ben. Az OTDT elnökségének javaslatára, 2019-ben másodszor kapta a kitüntetést.

Forrás: http://otdt.hu/hu/news/64

A képeket Szidor N. Gábor készítette.